Dotart mandala ‘High flow’ 60 cm

This artwork will be on display at MicksArt collectief in Emmen from the 18th of july 2021. / Dit kunstwerk is vanaf 18 juli 2021 te bezichtigen bij MicksArt Collectief in Emmen.

Deze dotart mandala van 60 cm is een echte eye catcher aan je muur! De kleuren zijn in iederĀ licht anders en door de metallic goud en brons kleuren hebben de dots een mooie shimmer onder de hoogglans kunsthars. Je blijft er naar kijken en als je even weg droomt tijdens het staren lijkt hij zelfs te bewegen. Door de verschillen in donkere en lichtere kleuren lijkt het alsof er diepte in zit en je langzaam naar het middelpunt wordt gezogen.

Dit paneel is afgewerkt met een prachtige gouden rand en enkele lagen hoogglans kunsthars voor een luxe uitstraling, diepte en een eindeloze schittering van het goud verf die verwerkt is in dit schilderij. Echt heel krachtig kunstwerk aan de muur.

Prijs op aanvraag.

 

Marlies Geldof

Marlies Geldof

Mijn naam is Marlies Geldof. Ik maak verschillende vormen van kunst zoals dotart, portretten en acrylic pouring. Gevestigd in Rotterdam.