SOLD: Dotart schilderij ‘The beginning’

 

Dit schilderij is verkocht.
Met deze mooie brons/goud en blauw/groen tinten is dit een van mijn favoriete schilderijen geworden en was het best een beetje moeilijk afscheid te nemen…
 
In het midden zie je de flower of life. Een heilige geometrie die al eeuwen oud is en de beginselen vertegenwoordigt van ruimte en tijd. Een visuele gewaarwording van de connecties die ieder levend wezen vormt gedurende zijn/haar leven.
 
Deze vorm wordt veel gebruikt bij meditatie en werd vroeger gebruikt bij de zoektocht naar ‘spirituele verlichting’.
 
Al met al ook een heel meditatief schilderij om te mogen maken. Het schilderij heet ‘the beginning’ wat uiteraard verwijst naar the flower of life maar voor mij ook persoonlijk staat voor het begin van een nieuwe fase in mijn leven.
Dit doek is 50×50 centimeter en ongeveer 1.5 centimeter dik. Er is gebruik gemaakt van goede kwaliteit acrylverf van Amsterdam acrylics. Door de goud tinten heeft de mandala een mooie metallic glans. Dit formaat past heel mooi op een wat kleinere muur die wat decoratie nodig heeft.
Marlies Geldof

Marlies Geldof

Mijn naam is Marlies Geldof. Ik maak verschillende vormen van kunst zoals dotart, portretten en acrylic pouring. Gevestigd in Rotterdam.