EXPOSITIES & VERKOOPPUNTEN

U kunt mij altijd persoonlijk benaderen indien u interesse heeft in een kunstwerk. Veel van mijn werk is bij mij thuis te bezichtigen.

Dutch luxury design (Buren)

Sinds kort zijn een aantal van mijn werken te bewonderen in de prachtige galerie in het centrum van het mooie Buren. Check ook de website van Dutch luxury design!

She Art Gallery (Nuenen)

She Art Gallery is een hippe moderne galerie met kunst van bekende en opkomende kunstenaars in het mooie Nuenen. Vanaf half september 2020 zijn er meerdere werken van mij te zien in deze mooie galerie. Daarnaast is er nog meer van mijn werk verkrijgbaar via de site van She Art Gallery.

Galerie Sille (Oudewater)

Vanaf het najaar van 2020 zijn er een aantal van mijn werken te zien zijn bij Galerie Sille in Oudewater. Deze prachtige ruime galerie vertegenwoordigt een groot aantal zeer hoogstaande kunstenaars. Enkele van mijn werken zijn ook verkrijgbaar via de website van Galerie Sille.

Art Eindhoven 2020

Op 12 en 13 september 2020 zal een gedeelte van mijn werk te zien zijn bij Art Eindhoven! Kom je ook een kijkje nemen? Onderstaande werken zullen hier te zien zijn.

Expositie Gastgalerie Zaltbommel 2020

Markt Twee

Op dit moment zijn een aantal van mijn werken te bewonderen en te koop bij kunstwinkel ‘Markt Twee’ in het pittoreske Zaltbommel. Naast de grote verscheidenheid kleine en grote kunstwerken is het 15e eeuwse pand ook erg leuk om te bekijken.

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit? Bezoek dan eens het kunstrondje in Zaltbommel op iedere eerste zondag van de maand.