SOLD! ‘Thirst 2’ Replica

Dit kunstwerk is verkocht en het is een replica van een eerdere vergelijkbare variant die ik in opdracht namaakte. This item is a replica and a commissioned piece. Therefore it has been sold.

Dit prachtige dubbelzijdige kunstwerk was, door mijn fascinatie voor aardse structuren, echt een inspiratie om te maken. Door craquelé technieken te gebruiken ontstaan de meest geweldige gebarsten landschappen waar ik eindeloos naar kan kijken. Door beide zijden te beschilderen zijn het eigenlijk 2 kunstwerken in 1 en kan je het omdraaien wanneer je wenst, of in een open ruimte plaatsen. Afgewerkt met meerdere lagen hoogglans kunsthars voor intensiteit van de kleuren en schittering van het goud dat verwerkt is in dit kunstwerk. Al met al een echte lust voor het oog.

Marlies Geldof

Marlies Geldof

Mijn naam is Marlies Geldof. Ik maak verschillende vormen van kunst zoals dotart, portretten en acrylic pouring. Gevestigd in Rotterdam.